Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LOKE


I din ondska gav du upphov
till Balders Tystnad och Död.
Balder som var den mest ömsinte
och vackraste av alla Gudarna i Asgård.
Bittert ska du lida för den oförrätten.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 182 gånger
Publicerad 2007-03-12 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP