Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Afrodite, min syster


Slut upp nu, vid min sida.
Bistå mig i denna sak.
Vi kan ej längre bida.
Här fordras skönhet, snille, smak.

Giv mig ett råd, min syster.
Jag är ej rätt så glad.
I sinnet är jag dyster.
I allra högsta grad.

Se männskorna på jorden.
Dom bråkar och står i.
Och slösar grovt med orden.
Jag blir ju helt förbi.

Så säg, vad ska nu hända?
Jag är i stort beråd.
Hur ska vi lyckas vända?
Det hastar, tid är bråd.

Vad säger du, jag tror ej mitt öra hörde rätt?
Men det är sant, vi struntar i dom, alla, rätt och slätt.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 280 gånger
Publicerad 2007-03-12 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP