Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spelman

Lätta smekningar
på en skimrande
dallrande själ

Du spelar lätt på
minna sinnen
och genom en svag
dimma hör jag
musiken




Fri vers av Kardinal
Läst 368 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-13 10:33



Bookmark and Share


  Neal
Jätte fin !
2007-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Kardinal
Kardinal