Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ÄR vår!


Min härliga, kärliga, ljuvliga du,
kaffet är färdigt, kommer du nu?
Solen lyser på vår lilla vrå,
har tagit fram dynor att sitta på.

Och här hänger tvätten, den första för året,
blir torkad av vinden som rufsar om håret.

Ät bullarna, färska för dagen.
Hör fåglarna drillar i hagen.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 154 gånger
Publicerad 2007-03-13 14:20



Bookmark and Share


  Vind
Skön närvaro i stunden. Livet små \"nöjen\" Fint skrivet.
2007-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP