Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minus Celsius

Jag fryser ned mig
minus celsius
är blott flyktiga förvissningar
om skälvande fingrar

Jag fryser ned
och den bleka hud
jag en gång hade
och ska lämna efter

Jag fryser ned mig
i en dimma av betygshets
och ångest kall som snön
i mitt sovrum

Jag vaknar strax
- Jag vaknar -
Upp till den enda dröm
Jag kan hålla mig efter




Fri vers av Automat
Läst 328 gånger
Publicerad 2005-02-16 14:26



Bookmark and Share


  Demon

2005-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Automat
Automat