Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordlek eller allvar eller ingenting


(nu)

Nu är tider
Jag minst av allt
Väntar

Nu är tider
Som decennier
Minns

Månader Dagar
Jag minst av allt
Ämnar

Komma tillbaka
Nu är tider
Nu


Nu är solen
Sänker
Tysta flagor

Tysta armar
Skriker smärtor
Varmt

Nu är ensam
ensam värnlös
uppbygd

Nu är tider
Nu är solen
Nu




Fri vers av Automat
Läst 494 gånger
Publicerad 2005-08-09 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Automat
Automat