Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"To be yourself is all that you can do\" - Audioslave


Ett nytt jag

Morgondimma
lägre länder
Klibbar fast
mitt gamla jag
Min gamla kropp
med gamla händer
Gamla minnen
mitt fodral

Karga stela
vinterstäder
Har fötts fram
i denna mark
Han som går
i mina kläder
letar hjälp
för att bli stark

Här så går jag
långsamt vandrar
efter hjärtats
frusna hål
Här så står jag
där jag landar
innan sinnet
byter mål




Fri vers av Automat
Läst 524 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-07-05 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Automat
Automat