Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
pekoraler


Dom talar i superlativ

Dom talar i superlativ
pekoraler

om hur grönt gräset är
när jag har vaknat
på den sidan

Och jag sliter ut
dom bokstäverna för att
kunna hålla igång.

de små
små
orden

dom vi väljer


Dom talar om
ägandeskap,
tragedier,
och jag är så trött
att det inte
är rött läppstift
när jag skriver:

\"...Förlåt\"

Du

Jag gör så gott
jag kan




Fri vers av Automat
Läst 596 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-05 09:58



Bookmark and Share


  ExtraordinaryMe
vackert.

jag önskar att jag kunde skriva så gripande men det är en gåva man föds med och jag föddes inte med någon gåva ;p
2011-01-29

    Filosofen
Jag vet inte varför , men jag blev glad när jag läste den här :)
Vad tänkte du på när du skrev den ? den var skön :D
2005-10-05

  Smultris
Den här dikten tycker jag om... otroligt mycket...

Mer konstruktiv än så kan jag inte vara ;-)
2005-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Automat
Automat