Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skämt åsido....eller är det allvar?



I begynnelsen skapade Gud världen, och vilade.
Så skapade Gud mannen, och vilade.
Så skapade Gud kvinnan.
Efter det, har varken Gud eller mannen vilat!




Övriga genrer av SusanneStrömstedt
Läst 261 gånger
Publicerad 2007-03-14 14:05



Bookmark and Share


  Maud Li
Kul var det i alla fall!
2007-03-14

  Ronny Berk
funderar över texten...Adam i Eva i ny tappning..
2007-03-14

  glittertindra
jepp... efter det fick mannen något att bita i... :) något han aldrig kan bli klok på och som sätter fart på honom.. vi kvinnor är ett konstigt släkte... :)
2007-03-14

  Lilla My* VIP
He he**Skapelsens skämtsamma sida
visar sig...eller...
2007-03-14

    Bodil Sandberg
ja det måste väl vara ett skämt...hehehehehe
2007-03-14
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt