Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnan

 

 

Ikväll

ska jag tända

en stjärna

 

~bara för dig~

 

För att hedra

all den kärlek

och lycka

som du sänder

till mig

 

Ikväll

ska stjärnan lysa

bara för dig

Så du ser

att jag tänker

på dig

 

Och på

den tionde dagen

då den starkaste

stjärnan strålar

 

Då är jag hos dig

och myser

 

Och då lyser

alla stjärnorna

 

~bara för oss~ 




Fri vers av nettizen
Läst 190 gånger
Publicerad 2007-03-14 14:57



Bookmark and Share


  issac.a.m
Kärlekens ljus...
Du tänder ett speciellt stjärna för en underbar kärlek som berört ditt hjärta...Så Vackert..
2007-03-14

  minette
mmm,,,härligt :)
2007-03-14

  Thommy
Låter som ni skulle få det mysigt där på tionde dagen.
2007-03-14

  Stardust VIP
Jag lovar att sända lite stjärnstoff till er!
2007-03-14

  Lilla My* VIP
Ryser o håller tummarna***
Vackert vacker**
2007-03-14

    lillapoeten
Underbart!
2007-03-14
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen