Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bi-smak


Läppjar honungste,
medan trycksvärtan vrålar:
Krig. Blod. Svält. Nöd. Död.




Bunden vers (Haiku) av Stardust VIP
Läst 265 gånger
Publicerad 2007-03-14 15:33



Bookmark and Share


  KeL
Med allt elände kanske man behöver något som värmer och lenar inombords
2007-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP