Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar Dig.



Jag sökte Dig om aftonen, viskar tyst Ditt namn.
Jag sökte Dig i natten, Din varma trygga famn.

Jag irrar planlöst utan mål, helt utan vett och sans,
och talar med Dig varje dag, som om Du ännu fanns.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2007-03-14 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP