Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlekens ljus

tänd ett ljus

o släpp in kärleken


i ditt hjärta



så kommer kärlekens

ljus till dig



om du vågar

om du litar

om du önskar



få del av

kärlekens ljus

som är för mig o dig



tilll dig

från mig

går ett band

från mitt hjärta till ditt hjärta


bara du släpper in mig

så får du också känna på

kärlekens ljus




jag har hopp


jag önskar


jag vågar


gör du?




Övriga genrer av minette
Läst 326 gånger
Publicerad 2007-03-14 21:37



Bookmark and Share


  Jack_iX
Tänder ett ljus för dina vackra ord ...
Dikten andas hopp, vilja o mod !
2007-03-16

  Ronny Berk
ett tilltalande bildspråk... bilden som symbol för kärleken... och texten som klargörare... \"jag vågar\" (fråga chans..) tycker om den ..
2007-03-15

  Jan Linderoth
Ord som en öppen famn! Det ljuset kan brinna i full orkan har jag märkt.
2007-03-14

  Mangal VIP
Vilket välkomnande! En varm inbjudan, men också rädslornas stora utmaning. Vackert skaldat!
2007-03-14

  Söder
Vackert skrivet... och skön bild...
2007-03-14

  nettizen
mmm...våga för att vinna.... inte alla som törs......
2007-03-14
  > Nästa text
< Föregående

minette
minette