Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kontext

visst har man råd att göra misstag
om de ingår i en kontext
känns de för många
eller för stora
släpp taget om dem
och se till att göra kontexten större




Övriga genrer av Maud Li
Läst 295 gånger
Publicerad 2007-03-14 22:18



Bookmark and Share


  aftermath
det var kloka ord det
och fina
2007-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Maud Li
Maud Li