Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dum eller modig...


Brådmod


Hur vådliga vatten jag vågar
mig ut på beror mindre
på mitt mod

än kunskapen om farkosten
som ska föra mig
över dem





Fri vers av Gawain
Läst 488 gånger
Publicerad 2007-03-15 00:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som att välja mellan en eka eller en lastbåt för att korsa Atlanten...
Otroligt bra diktat!!
2007-03-15

  Antropofagen
Intressant förhållande mellan fara, riskberäkning och guts...!
2007-03-15

  Marreb
Just det!
2007-03-15

  noname_realmind
Bra fångat!
Så sant så sant...

Kunskap ingjuter mod :)
2007-03-15

  nettizen
Det handlar nog varken om mod eller dumhet.... utan om tillit och magkänsla. Gillar denna mycket!
2007-03-15

  lodjuret/seglare VIP
bokmärker förstås

texten slår an en sträng
eller kanske två

texten får
4 gula tulpaner
2007-03-15

  Mikael Lövkvist
Åh vad fint. Vackert andligt och existentiellt filosofiskt. Väl skulpterat, eller hur man säger.
2007-03-15

  Lillali
Och så ännu en så pricksäcker text att jag tappar andan.
Den förklarar ju varför jag som alltid är så modig ibland kan tveka och bli väldigt feg. Jag är inte feg egentligen -det är farkosten jag inte litar på!

Tack för den aha-upplevelsen!
2007-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain