Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svalnad kärlek gör lika ont som död...


Ond bråd död


När ett hjärta slutar slå
stannar en tid

någons


Värmen svalnar och blir
stel
inga mer kramar
står att få





Fri vers av Gawain
Läst 298 gånger
Publicerad 2007-03-15 01:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Punkt slut! Visst gör det ont!
2007-03-15

    Erika H
fin text, vackert skriven
innehållsmässigt... svår att kommentera när döden är ett definitivt slut men levande i kärlek och svalnad kärlek är en död kärlek men levande i en fortsättning
nej nu lindade jag in mig... sorry

gillar din finstämdhet
2007-03-15

    sunnanvind
Det tillståndet ekar ut i själens rum ...Ekande tomhet...
Du beskriver det så bra här!
2007-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain