Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

T! Löjligt! Kärlekskrank!



Att vara kär
T!
Det är väl jävligt onödigt?

Jag menar, det sabbar ju allt det okonstlade
enkla
och smyger in en massa krav


Hälften ställer man dessutom själv
Löjligt

Man glömmer bort det busiga i det hela
Det roliga i det hela
Det oseriösa är ju en charm i sig


Man gör ju som man själv vill
Kärlekskrank

Men varför sabba?
Så varför göra det enkla svårt?
Passa på när man är ung och har tid
Ge sig själv en go stund


T! Löjligt!
och förlåt

Jag älskar nämligen dig




Övriga genrer av Skalet
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-15 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skalet
Skalet