Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det yrande mörkret

här uppifrån
20:e våningen i finansdistriktet
tittar jag ut i det yrande mörkret

skyskraporna står
som högresta gravstenar
genomskjutna av fönster

glasmonument av människorna
som lämnat dem

människorna:
hävarmar, två ben, väskor

även i en grupp
är vi en och
en

minns
hur bröderna brände skogsmyror
på väg från stacken
med mormors förstoringsglas

vi är
lika ensamma








Övriga genrer av Alfie M
Läst 300 gånger
Publicerad 2007-03-16 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M