Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bredvid mig



någonstans fladdrar vildhallon
det har visst regnat
utanför vårt stålbågade samtal
fortsätter tiden att gå

tiden?

du är redan två år bort




Fri vers av Alfie M
Läst 436 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-31 12:18



Bookmark and Share


  Butterfly bullet
ibland är tiden är bara ett begrepp.
ibland är våra liv alldeles för korta.
2009-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M