Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgen




hur ska man bära denna sorg
den är öronbedövande fast tyst
den är tung men gnolande
spretig och ålar sig
när jag snubblar
försöker fånga den

jag kan inte söva den
döva den
döda den
den har ett eget liv

en gång var det vårt




Fri vers av Alfie M
Läst 401 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-31 12:21



Bookmark and Share


  Deva
tycker om det sätt du försöker ringa in sorgen, ge den ett liv..
2009-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M