Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam




jag är öppen

tomma fält

jag är städer

som människor lämnat

ropar



vinden viner

svar









Fri vers av Alfie M
Läst 409 gånger
Publicerad 2009-08-07 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M