Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte perfekt men




hur vi än hade det

bär avslutande ord på mer

rimmar på ett helt liv

bär ett helt omsvepande liv

i bultande handflator


jag älskade dig


allt är imperfekt




Fri vers av Alfie M
Läst 376 gånger
Publicerad 2009-07-31 12:16



Bookmark and Share


    Ling
Känns som något som aldrig riktigt kan få ett avslut. Det kanske det inte ska heller. Kanske är det där man står över imperfekt som man ska stanna. Ja, vad vet jag? Bra skrivet!
2009-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M