Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar Dig


Jag älskar Dig
älskar Dig
älskar Dig
älskar Dig
älskar Dig
älskar Dig så.

Men jag hatar att
hatar att
hatar att
hatar att
hatar att se Dig gå...




Fri vers av Stardust VIP
Läst 303 gånger
Publicerad 2007-03-15 18:49



Bookmark and Share


  nettizen
Ja... det är inte kul..... älskar man nån så ska de väl ha vett att stanna och uppskatta det kunde man ju tycka.... *ler snett*
2007-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP