Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ung & Neurotisk

Ibland är det som om
Någons länkar
Kopplas samman under huden på mig
Och om jag kunde
Spela piano så skulle
En ny innebörd för ordet musik
Födas ur mina fingertoppar
För när jag står här i solen
Så är jag nykter inför
Gatstenarna och bussarna
Som tar oss till ställen
Vi aldrig varit förut
Och troligtvis av en anledning
För småstadsromantiken
Kan charma mig i
En timme
Men sen måste man ha något
Större att suga på
Innan baksmällan
Sprungit ikapp en
Och välter en
Tillslut så undrar jag
Varför bussen inte bara
Kunde bespara mig
Visiten i Bilema-land
Och bara kört över mig
Så om jag lyckas
Gå i en rak linje på
Trottoarkanterna som leder
Till mitt hus imorgon
Så kommer kärleken kanske
Att fotografera mig i smyg




Fri vers av matrjosjka
Läst 388 gånger
Publicerad 2007-03-15 21:48



Bookmark and Share


    Nymphette
underbart slut, och det är verkligen för jävligt svårt att gå på rak linje när man är lite sådär subtilt dyngrak
2007-03-15
  > Nästa text
< Föregående

matrjosjka
matrjosjka