Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glasflickan


Bräcklig.
Glastårar.
Krackelerad.
Avklädd och bespottad
Skärvor är vad som finns kvar.
Och ett liv som måste levas.
En skuld att betala.
En Kärlek att vinna.
En uppgift kvar.
Än är det inte dags att ge upp.
Fight and Pray.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 158 gånger
Publicerad 2007-04-04 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP