Tack Björn Karlsson för påminnelsen" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack Björn Karlsson för påminnelsen


Ny morgon

 

 

När längtan

kändes som störst

Rev och slet

i mitt bröst

 

Då ringde han

 

Hans mjuka varma röst

skänkte en smula tröst

Släckte elden som brann

Dämpade min törst

 

En ny dag tar så sin början

Tror denna dag blir

ljusare

Än gårdagens äventyr

 

Den dagen som var  

"en-sån-dag-där-allt-går-överstyr"

-dag

 

Mmmm.....

Ny dag...nya tag

 

Lyssnar på det ivriga

kvittrandet utanför

Ler åt att våren äntligen

sitt återtåg nu gör

 

Ler åt det kliv som livet tar

Men mest....

Mest ler jag åt att det  nu

bara är åtta dagar kvar..... 




Fri vers av nettizen
Läst 313 gånger
Publicerad 2007-03-16 06:59



Bookmark and Share


  Madicken1978
Du är ju bara fantastisk. Men jag har ju sagt det tidigare! Kram
2007-03-16

    Lena Nilsson
Blir nyfiken vad som händer om 8 dar...
2007-03-16
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen