Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland får jag blackout



När jag sitter här framför bildskärmen
upptäcker jag ibland att jag haft blackout
Då har jag skrivit om vad som helst
Mest om min sorg
Undrar varför jag gör det
Jag vill ju skriva om att jag är lycklig nu
Att mina problem numera är vardagliga
Är det mitt sätt att kommunicera med mig själv
Vill jag inte må bra
eller kommer jag aldrig mer att göra det
Kanske håller jag på att bli riktigt tokig

Ni får väl se....







Övriga genrer av SusanneStrömstedt
Läst 262 gånger
Publicerad 2007-03-16 07:25



Bookmark and Share


  Ronny Berk
att sortera känslor och intryck i ord ... är inte lätt... ord blir så kraftfulla när dom ligger utsträckta på blanka papper..
2007-03-16

    eva m h
Kanske du inte är färdig med sorgen. Det kommer ut som behöver komma ut!
2007-03-16
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt