Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du bara du

det är bara du

finns bara du



du

finns för mig



för mig så finns bara du



så minns det


att det är du

du bara du




Övriga genrer av minette
Läst 353 gånger
Publicerad 2007-03-16 18:04



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
Lyrisk intensitet i
såväl bild som text.
Härligt!
2007-03-16

  Ronny Berk
vilken underbar bild ... färgrikets fulländade språk...
2007-03-16

  Jan Linderoth
DU? how about you då?
2007-03-16
  > Nästa text
< Föregående

minette
minette