Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu är jag trött

vill inte tänka

vill inte

orkar inte

tänka

vill vila

vila från dig

en stund

vill jag vila

från dig

i

mitt huvud

så trött

låt mig få vila

från dig

i mitt huvud




Övriga genrer av minette
Läst 292 gånger
Publicerad 2007-03-16 18:17



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
är du så trött? Vila ett tag och skriv fler av det här slaget!
2007-03-16

  Ronny Berk
en mycket vacker bild... men en vemodig text...mycket...
2007-03-16

  Ronny Berk
en mycket vacker bild... men en vemodig text...mycket...
2007-03-16
  > Nästa text
< Föregående

minette
minette