Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sussie är tillbaka :)



Jag har saknat dig
en lång tid
under lång tid som du var borta
var det tomt
glädjen var utom räckhåll
och tomhetens ensamhet
höll på att sluka mig helt

Jag har saknat dig
en lång tid
tiden du var borta
försvann jag
vandrade omkring
med ångest som aldrig förr

Jag har saknat dig




Fri vers av Malin Johansson
Läst 397 gånger
Publicerad 2005-02-17 20:42



Bookmark and Share


  Manal
själv har jag kännt samma ska till en av mina bästa vänner. fin dikt
2005-02-17

    Malin Johansson
Hon har alltid funnits här för mig, och jag för henne, hon var sjukskriven ett tag och då saknade jag henne så otroligt mycket!!! men nu är hon tillbaka :) ( vi tillbaka )
2005-02-17

    Göte Holmlund
kommentera textens budskap...så läggs det en otroligt tung börda på denna Sussie...som om ansvaret för att du ska må bra ligger hos henne..men det är ju min egen reflektion..Sussie kanske blev jätteglad tills hon reser nästa gång..
2005-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.