Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glad gladare gladast

 

Med öppet sinne

Denna dag

för evigt i mitt minne

 

Ska berätta för er en dag 

Men idag

Tänker jag bara glädjas

åt att vara jag

 

Har fortfarande svårt att greppa

att all denna lycka har 

kommit till mig

Men just nu är jag så glad

att jag skulle kunna steppa

 

Så jag ska just idag

bara vara glad

att jag är jag

 

Ni andra får veta  varför

någon annan dag 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 221 gånger
Publicerad 2007-03-16 21:18



Bookmark and Share


  Nyfiken drömmare
Vilken sprudlande glädje du förmedlar! Jag blir nyfiken på vad det är... grattis hur som helst!
2007-03-17

  Ronny Berk
väntar med spänning på en annan dag... har gissat tre gånger o skrivit svaret på den lilla lappen som fladdrar för vinden..
2007-03-16

  minette
tror att jag misstänker nåt ;)

härligt för dig ,,,grattis
2007-03-16
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen