Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

John



Visste du
att bara du gör mig galen
visste du
att bara du finns i mina tankar
visste du
att bara du
är DU för mig
Om du bara visste
vad du gör med mig




Fri vers av Malin Johansson
Läst 362 gånger
Publicerad 2005-02-17 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.