Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en ny dag

en ny dag

en härlig dag

en underbar dag

dagen är min

om jag vill ha den

jag kan bestämma

hur den ska bli

min dag

blir

som jag vill

härlig

underbar och min




Övriga genrer av minette
Läst 313 gånger
Publicerad 2007-03-17 07:16



Bookmark and Share


  Kent Love
that\'s the spirit baby !
2007-03-18

  Jan Linderoth
En dikt formad som en kvinna, formad av en kvinna, formidabelt
2007-03-17
  > Nästa text
< Föregående

minette
minette