Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

färga håret

suck

nu igen

måste jag

färga

mitt gråa

växer så fort

varför?

har jag grått hår

skyller på min mamma

hon har också grått

tidigt

hon sa

det är ni som ger mig gråa hår

det minns jag tydligt

så det är alltså mitt fel

att jag har grått hår

*ler*

så här hade jag inte tänkt det

 




Övriga genrer av minette
Läst 290 gånger
Publicerad 2007-03-17 07:23



Bookmark and Share


  Kent Love
va snygg du va på bilden ! och snygg hårfärg den passa på dig...
2007-03-18

    ej medlem längre
Det är snyggt med grått! Jag färgar mitt grått...*S*
Fin text!
2007-03-17

  Jan Linderoth
Det är vackert med grått hår och intressanta livsrynkor. Liksom fina mogna dikter
2007-03-17
  > Nästa text
< Föregående

minette
minette