Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

epelepsikramper

hände igår igen

din kropp

krampade

igen

bara en vecka sen sist

känns så tungt o se

din fina kropp

långa o ståtliga kropp

vrida sig i kramper

gör mig ledsen

men jag kan inget göra

bara sitta o smeka din

vridna kropp

tills krampen går över

din mamma




Övriga genrer av minette
Läst 647 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-17 07:31



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Jag vet hur det är, men inte att stå vid sidan om. Har haft ep sen 9årsåldern.
2007-03-17

    ej medlem längre
Usch va jobbigt och frusterande när man inte kan hjälpa till...
Kram
2007-03-17
  > Nästa text
< Föregående

minette
minette