Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det som är gott smakar inte illa. Punkt.


Läckergom


Om smaken på det goda
kan man dryfta tills
skägget börjat
mögla
tills månen trasslat
in sig i sin egen
skugga


Men varför tvista

håll truten
och njut





Fri vers av Gawain
Läst 272 gånger
Publicerad 2007-03-17 20:45



Bookmark and Share


  Marreb
Haha!
2007-03-17

  Mikael Lövkvist
Ha ha ha! Den här gav mig åter ett gott skratt; samt en välbehövlig spark i baken. Tack!
2007-03-17

    eva m h
Gott råd!!! :-)
2007-03-17

  nettizen
Yes! Precis!! Du har så rätt. *leeeeeeeer*
Och tack och lov ,får man väl säga, så har man inte samma smak.
2007-03-17

  Lilla My* VIP
*L*Smaken är som baken...så sant!
Inget att diskutera...njut medan ni kan!!

Kort o koncis text med stor tanke bakom!
2007-03-17

    sister band-aid knees
sant. :)
2007-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain