Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blocket.se se under \"personligt\"



Gift, frånskild änka,
söker en sol-och-vår-man.
Svar till; har pengar!




Bunden vers (Haiku) av Stardust VIP
Läst 309 gånger
Publicerad 2007-03-17 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP