Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bestickklådan

När jag ligger sked
önskar jag att du lät bli
att ligga gaffel




Bunden vers (Haiku) av Dikt-Anders
Läst 312 gånger
Publicerad 2007-03-18 00:27



Bookmark and Share


  Markattan
Fyndigt skarpt.
2007-03-18

  KonstigaKatter
... och skarp kniv i orden. Bra.
2007-03-18

  Eline.P
Vass haiku!
2007-03-18

    essen
klockren!
2007-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Dikt-Anders

Mina favoriter
god jul
Saknad