Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och du, B, som jag trodde var min vän


som jag slogs för din skull.
Har du en aning om hur mycket?
Att du sitter med en fast heltidstjänst,
tex, beror på mig.
Jag övertygade de förbannade idioterna
att dom behövde dig.
Din dåliga ekonomi,
varifrån tror du pengarna kom?
Just det, från min ficka.
Du sa aldrig ens, \"tack\"
Jag har lyssnat i timmar på dina problem,
jag har försökt hjälpa och stötta.
Du, B, som jag trodde var min vän,
du hälsar inte när vi möter varandra.
Jag upphörde att existera
i samma stund du fick ut vad du ville av mig.
En väl begagnad vän, som man inte
kan suga ut mer ur. Vad ska man med en så´n till?
Och sett ur din synvinkel, B, så har du rätt.
Det går inte klämma mer favörer ur mig.
Jag undrar vem som är ditt offer nu?




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 165 gånger
Publicerad 2007-03-18 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP