Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

städa

varför måste man städa?

så tråkigt

så svårt o komma igång

min son säger

min kropp är inte gjord för att städa

*ler*

inte min heller

men man måste ju

o när det väl är gjort

så känns det så skönt

att man fått det rent o fint

fast jag trivs i röran också

ibland

det blir ju så fort

rörigt

när man har

3 barn

2 hundar

2 kattor

många många hamstrar

6 möss

och

 3 dvärghamstrar

+

ett akvarium

och sen finns ju

jag

*ler ännu mer*

ska snart sätta

igång

och städa

hm




Övriga genrer av minette
Läst 336 gånger
Publicerad 2007-03-18 14:43



Bookmark and Share


  Kent Love
när du är förvirrad, städa ditt hus !!!
2007-03-18

  Havsjungfrun
gulligt foto förresten...=)
2007-03-18

  Havsjungfrun
=)...oj,oj,oj...hihi
2007-03-18
  > Nästa text
< Föregående

minette
minette