Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du går inte att nå

Nu förstår jag äntligen
Hur Lasse W menar när han sjunger om att vara kär i någon som inte går att nå

hur man plötsligt kan tänka på Honom och bli jätteglad, nästan så så att det sprätter i kroppen. för att sedan komma på att han inte vill ha mig.

Jag hatar att vara kär i dig som inte går att nå




Fri vers av LillasysterKanin
Läst 342 gånger
Publicerad 2007-03-18 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LillasysterKanin
LillasysterKanin