Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt. Halleluja! Ring pressen! En dikt, en nyskriven dikt. Inget att vinna augustpriset för, men ändå. En dikt, aningen smörig, klyschig, fånig, mest löjlig. Men det är en dikt.


Det hon gör, som gör, att du inte är här.

Jag behöver dig mer än vad hon gör
för jag har alltid älskat mer än vad hon gör
jag har bättre klia-dig-på-ryggen-naglar än vad hon har
och jag har alltid smakat bättre än vad hon gör

Så vad gör du där?

Jag behöver dig mer än vad hon gör
för jag älskar med dig bättre än vad hon gör
jag har alltid lagat bättre mat än vad hon gör
och jag alltid köpt bättre presenter än vad hon gör

Älskling, vad gör du där?

Jag behöver dig mer än vad hon gör
för jag är bättre på kärlek än vad hon är
jag är bättre på kyssar än vad hon är
och jag är bättre på dig än vad hon är

Men jag antar att det är
det hon gör
som gör
att du
inte är här




Fri vers av En klaustrofobisk eufori
Läst 377 gånger
Publicerad 2007-03-18 22:50



Bookmark and Share


  Carlita
AJ!

Dessa ord träffar som en knytnäve i magen.. Den där ångestladdade känslan, över att ha förlorat en människa - åt någon annan... Du beskriver den så bra!
2007-03-18

  Neal
Skön dikt !
2007-03-18
  > Nästa text
< Föregående

En klaustrofobisk eufori
En klaustrofobisk eufori