Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Exprimenterar lite med svenska och engelska, hm, det kanske bara blev märkligt?


Världskrig två.

En american souldier från världskrig två
tog min soul
soul - så mycket mer än min själ
en souldier från värlskrig två
tog så mycket mer än min soul
under invasion
lägger världen under mina fötter
nu är bar mark
Mitt huvud imploderar som en bomb från världskrig två
en omedelbar exponering
ett fotografi - pappa världskrig två
så mycket mer än pappa
under invasion
lägger världen under mina fötter
nu är bar mark
Att genomleva världskrig två
God damn, han tog min soul
bara papper kvar
så mycket mer än bara papper kvar
under invasion
lägger världen under mina fötter
nu är marken
bar




Fri vers av En klaustrofobisk eufori
Läst 352 gånger
Publicerad 2007-04-02 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

En klaustrofobisk eufori
En klaustrofobisk eufori