Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De mest opassande orden

Ni hörde vad jag sa
- ett enkelrum för två
Vi sover på
i
varandras armar
har sträckt mig så lång
för att du ska få plats


Alla fina orden
de passande orden
bara faller ur min mun
det är hål i mina mungipor
det är ditt fel


Hörde ni vad jag sa
- det är aldrig enkelt med två
Har jag mer vett
än
alla dessa armar
håller runt och hårt
men jag får inte plats


Alla fina orden
de passande orden
bara faller ur min mun
det är hål i mina mungipor
det är erat fel


Hör vad jag säger
- enkelhet kräver mer än två
Ni drar för hårt
i
mina armar
dra lite till
och de faller av


(Alla fina orden
de mest opassande orden
bara föll ur min mun
det är hål i mina mungipor
och det är mitt fel)




Fri vers av En klaustrofobisk eufori
Läst 342 gånger
Publicerad 2007-03-24 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

En klaustrofobisk eufori
En klaustrofobisk eufori