Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det skaver i min bröstkorg.

Någonting bultar
låter, gör ljud
i min bröstkorg
någonting vill ut
ur fågelburen
och jag längtar
efter trevande fingrar händer
som kan slita upp
mina revben
befria mig från oljudet
vill öka tempot i befrielsemarschen
låta det bli så smärtfritt
och så ont
som möjligt

Någonting brummar,
nynnar, gör ljud
i min bröstkorg
är det någonting som vill ut?
fågelburen?
och som jag längtade
efter trevande naglar händer
slit upp mina revben
befria mig från oljudet
har tappat kontrollen över befrielsemarschen
skrev en smärtfri nationalsång
och så ont som möjligt

Det är så tyst
och hål
i min bröstkorg
har det letat sig ut
ur fågelburen?
och så som jag saknar det
nu
är
allt
tyst




Fri vers av En klaustrofobisk eufori
Läst 397 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-21 00:06



Bookmark and Share


  Neal
#någonting vill ut
ur fågelburen
och jag längtar
efter trevande fingrar händer
som kan slita upp
mina revben
befria mig från oljudet
vill öka tempot i befrielsemarschen#

Schysst!
2007-04-21
  > Nästa text
< Föregående

En klaustrofobisk eufori
En klaustrofobisk eufori