Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gomorron!

gomorron!

trött

som

vanligt

men fick ändå

sova inatt

skönt

det snöar

känns inte så kul

men inget kan man göra

åt det

man är helt

maktlös

inför vädret

förutom att vi kan

försöka

att leva

efter naturens

regler

verkar vara i sista stunden

som politikerna

vaknat till liv

jag röstade

miljöpartiet

innan

de kom

in

hoppas

det går att fixa till nu

ha en fin dag

allihopa

därute




Övriga genrer av minette
Läst 270 gånger
Publicerad 2007-03-19 07:04



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
En dikt med global växthuseffektsvärme!
2007-03-19

  Mangal VIP
En fångad vardagstanke som vi alla bär. Fylld av tvivel och hopp. Gillar!
2007-03-19
  > Nästa text
< Föregående

minette
minette