Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
måste bara tillägga här för att undvika missförstånd; detta är absolut ingen bön. Det är bara lite flum...


Hörru Gud (om du finns) angående vädret!

Förra veckan gav du oss öppen asfalt
slask och sol
Du gav förhoppningen om att våren var här
Våren!

Men nu har det liksom snöat flera dagar i rad
och den öppna asfalten
Är täckt med tre decimeter snö
Mitt hår blir blött när jag går utanför dörren
Och de sköna över fem plusgraderna
Har blivit noll, eller till och med minus ett

Är det klimatförändringarna alla snackar om?
Eller vill du bara djävlas?

Hursomhelst, det är bara en sak jag vill ha sagt :

Jag skiter i hur många decimeter vildsnö till du släpper lös
Jag har redan börjat med vårjacka och jag vägrar byta tillbaka!

/Amen, S




Fri vers av essen
Läst 391 gånger
Publicerad 2007-03-19 09:39



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
Haha! Den tuffaste bönen jag läst
någonsin:D
2007-03-31

    eva m h
Har du hört talas om aprilväder? (fast det är Mars)!
2007-03-19
  > Nästa text
< Föregående

essen