Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att stå emot all de frestelser som lockar är inte alltid så lätt, vad det än må vara...


Svagheten tog över, igen



Elden flammade upp igen


likt röken från en vulkan


i sitt härskande utbrott


jag kunde inte säga nej


likt ett barn till en kola


som skjuten ur en kanon


var du där på tre röda


omslöt mig med dina lögner


likt en orm med sitt byte


svagheten tog över igen


bortblåst var min styrka


likt vinden som mojnar


och nätterna går


nu sitter jag här åter


med askan i mitt hår




Fri vers av hellen
Läst 247 gånger
Publicerad 2007-03-19 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hellen
hellen