Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB3 138 Hennes påverkan




Hennes fullt mogna varelse
ändå vagt blyga

frapperar honom
gör honom i allt
medveten om honom själv...
...hans egen mognad




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 248 gånger
Publicerad 2007-03-19 21:19



Bookmark and Share


  marianela
Bra.
2007-03-21

  lodjuret/seglare VIP
Ser du stjärnan i det blååååå,
så är det mig du kikar pååååå....
2007-03-20

  Carola Jeryd
Ja, tänk så påverkad man kan bli av människor omkring en.
Här påverkar du mig genom ett par rader som väcker funderingar och berör.
Vackert skrivet - och det känns som det kommer direkt från hjärtat.
Bra och 5
2007-03-19
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP