Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB3 140 Stjärnklart





Hennes ovala ögon
som levande mandlar
hela hennes varelse
kraftfullt, bittert handlar

om vore det ej dött det
hur hade hon sig ej då glatt
åt det råa köttet
i månens kalla sken
en stjärnklar natt




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 324 gånger
Publicerad 2007-03-19 21:24



Bookmark and Share


  Carola Jeryd
Åh, vilken liten frestelse...
Lite kött och romantik i en salig blandning.
Det här stjärnklara alstret får i alla fall mina ögon att tindra sött.
Kramiz
2007-03-19

  Antropofagen
jaa, hur hade hon glatt sig om köttet ännu hade liv? Ger dig fem bittermandlar för denna.
2007-03-19
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP